ARENATURIST

ECO ACTION

SAZNAJ VIŠE

Škola Ronjenja u Istri

Hippocampus Istra

Discover Scuba Diving
Želite li zaroniti bez upuštanja u tečaj, onda je ovo prava stvar za vas! Ronilački instruktor će vas povesti na lijepi i lagani zaron u maloj grupi do maksimalne dubine od 6 metara, te vam pokazati predivni i fascinantni podvodni svijet! Provjerite kakav je osjećaj nositi ronilačku opremu i osjetite lakoću kretanja pod morem. Doznajte kako je to disati pod vodom i usvojite neke od osnovnih vještina i sigurnosnih pravila koje će vas pratiti do cijelog ronilačkog tečaja kad budete spremni za slijedeći korak.
Minimalna starosna dob: 10 godina
Trajanje: 1.5 - 2 sata

PADI Scuba Diver
Prvi certifikat koji vam omogućuje da ronite ostatak svog života! Potrebno je samo 3 dana do certificiranja, a pritom vam omogućuje ronjenje po cijelom svijetu do maksimalne dubine od 12 metara, uz nadležnost instruktora. To je također prvi dio Open Water Diver tečaja, a kad god to poželite možete dovršiti ostatak tečaja i postati Open Water Diver.
Minimalna starosna dob: 10 godina
Trajanje: 2.5 - 3 dana

PADI Open Water Diver
Ako želite naučiti roniti, uzmite PADI Open Water Diver tečaj, najrašireniji i prepoznatljiviji ronilački tečaj na svijetu, koji omogućuje neovisnu slobodu ronjenja s partnerom. Unutar par dana možete uživati u podvodnom svijetu. Ovaj uzbudljivi "korak po korak" tečaj kvalificira vas doživotno za ronjenje do 18 metara dubine! Sa ovim certifikatom možete roniti kamo god poželite na svijetu i upoznati nove ronilačke destinacije.
Minimalna starosna dob: 10 godina
Trajanje: 4 - 5 dana

PADI Adventure Diver
Nemate dovoljno vremena za Advanced tečaj? Adventure Diver tečaj je idealan za one koji žele dalje roniti pod vodstvom nakon završetka Open Water Diver tečaja. Nakon 3 ronjenja biti ćete iskusniji te osjećati se ugodnije u vodi. Idealan je za svježe kvalificirane Open Water Diver ronioce s ciljem dobivanja daljnjeg iskustva uz nadzor. Adventure Diver tečaj pruža vam mogućnost nadogradnje vašeg ronilačkog znanja. Možete izabrati 3 različite ronilačke specijalnosti uz uvijek prisutnu teorijsku nadogradnju. Po završetku dobijate novi certifikat!
Minimalna starosna dob: 10 godina
Trajanje: 1 - 2 dana

PADI Advanced Open Water Diver
Kad krenete korak dalje od PADI Open Water Diver stupnja, čeka vas 5 različitih ronjenja i prilika za savladavanje nekih korisnih ronilačkih specijalnosti kao što su dubinsko ronjenje, podvodna navigacija, podvodna fotografija, ronjenje na olupinama i puno drugih. Ove vještine čine ronjenje više od podvodnog razgledavanja. Sa Advanced Open Water tečajem idete korak dalje. Ovaj se tečaj sastoji od 5 ronjenja te teorijskih predavanje za svako od njih. Možete izabrati 3 ronilačke specijalnosti dok su uvjet tečaja dubinsko ronjenje i podvodna navigacija.
Minimalna starosna dob: 10 godina
Trajanje: 2 - 3 dana (5 urona i teorija)

PADI Rescue Diver
Što ako tijekom vaše podvodne avanture stvari krenu nizbrdo, što učiniti? Riješiti hitan slučaj na pravilan način nije lako, ali mi vammožemo pokazati kako! Naučiti će te širok spektar vještina uključujući: samospašavanje, prepoznavanje i upravljanje stresa drugih ronioca, upravljanje hitnim slučajevima i korištenje opreme, spašavanje paničnog ili nesvjesnog ronioca. Tečaj možete započeti nakon završenog Advanced Open Water Diver tečaja. Uvjet je položeni program prve pomoći koji uključuje oživljavanje (CPR), ne stariji od 2 godine.
Minimalna starosna dob: 15 godina
Trajanje: 4 dana

Emergency First Response (EFR- prva pomoć)
Tečaj prve pomoći je 1- 1 ½ dnevni program, koji je uvjet za dobivanje certifikata Rescue Diver. Također je međunarodno priznat kao valjani tečaj prve pomoći i kod ne-ronilačkih organizacija. PADI Divemaster Prvi korak prema profesionalnom ronjenju! Svladati ćete vještine koje su potrebne za vođenje ronilačkih grupa te asistirati pri ronilačkim tečajevima. Postati Dive Master znači steći potrebnu obuku i iskustvo u različitim ronilačkim situacijama i okruženjima.
Minimalna starosna dob: 18 godina
Trajanje: 1 - 1.5 dan


PADI Divemaster
Prvi korak prema profesionalnom ronjenju! Svladati ćete vještine koje su potrebne za vođenje ronilačkih grupa te asistirati pri ronilačkim tečajevima. Postati Dive Master znači steći potrebnu obuku i iskustvo u različitim ronilačkim situacijama i okruženjima.
Minimalna starosna dob: 18 godina
Trajanje: 3 - 5 tjedana

PADI Specijalnosti
Također nudimo i cijeli niz uzbudljivih i zanimljivih ronilačkih specijalnosti kao što su dubinsko ronjenje, ronjenje na olupinama, podvodna navigacija, savršeno izvođenje plovnosti etc.